Пияни ангели
Пияни
ангели
надничат
от душата
и смях
навсякъде
кънти,
преливат
образи,
изплуват
сенки,
облечени
воалени
мечти
прескачат,
бягат
като луди
ездачи те
на грехове
издигат се
стоварват се
будуват
в безумни
светове,
а после
кротичко
заспиват,
все едно
къде......
© Маргаритка Харизанова Todos los derechos reservados