7 jun 2013, 23:35

Пиянско 

  Poesía » Otra
471 0 0

От виното наливам...

с мъка се заливам...

Решавам да мина на бира,

главата ми не го побира...

Ще обърна на мастика,

ако ще дробът ми да вика!

Днес решил съм аз да пия,

да пия, понеже се прощавам с мойта мила...

© Развигор Ангелов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??