20 sept 2007, 12:00

Пиянство от мъка 

  Poesía
562 0 2
Широки крачки - дълъг път,
нежност за последен път.
Сълзи, огнена магия,
бягам, за да ги изтрия.

Полъх нежен - мирис на пръст,
потънала дълбоко, паднал кръст.
Сълзите прииждат - сърцето бие,
бяга, търси къде да се скрие.

Дълбока дупка - реже и боли,
кръста забоден, раната кърви.
Бягам, а не мога да се скрия,
скривалището мъчно ще открия.

© ЕЛЕНА ГОГОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??