Пиянство влюбено звъни
Погледни дълбоко в очите ми,
виж тези малки искри.
И чуй звука на сърцето ми,
пиянство влюбено звъни.
Усети топлината на душата ми
и този дъх запомни.
Как нежно те обгръща ръката ми,
пиянство влюбено звъни.
Ела при мен в нощта самотна.
Ела до мен и тихичко седни.
В тази нощ, опияняващо съдбовна,
пиянство влюбено звъни.
© Даниела Илчева Todos los derechos reservados