Като пиявица,
впий свойте устни -
като узрели малини,
червени и вкусни
в мойте устни.
Докосвай с пръсти
голото ми тяло,
да настръхва
от страст.
Да блестят като звезди
очите ти
красиви, искам
като луната,
усмивката да грее.
Като слънце,
твоето тяло да ме
топли със страстта
в изобилие на показ
моята да извади.
Телата в едно цяло,
като вулкан изригнал,
вдигнал планина,
ние да създадем
дете направено
с любов, чрез изригналата в нас,
неустоима страст.
© Драгомир Костадинов Todos los derechos reservados