Вие плачете, аз знам,
отрудени сте и обременени
и в сърцето си изпитвам срам,
че не зная как да сте спасени.
Скръбта властва в тоя свят,
вие сте потиснати и унизени,
щастлив е който е богат,
а вие сте роби смирени.
Неправдата навсякъде царува,
съдиите отсъждат в полза на богатите,
с пари всичко у нас се купува,
да търпите туй е основният от постулатите.
За вас мисля и страдам,
гризе ме отвътре съвестта,
искрено искам да ви помагам,
но безсилен съм да оправя света.
© Георги Todos los derechos reservados