31 oct 2006, 16:10

плахо 

  Poesía
774 0 14

пея сълзите
неизплакани
плача песните си
неизпети
пиша пиеси
неизсвирени
свиря стиховете
ненаписани
завършвам картина
незапочната
започвам края
отначало
гледам в миналото
тихо
и пристъпвам в
бъдещето....
плахо







© Ласка Александрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??