Плаж по италиански -
Жени без бански
и тук-там някой от друг вид
небрежно скрит
между тълпата голи...
Забравям съществителни, глаголи,
единствено остава в мен
споменът за палавия... пълен член...
Морето похотливо гали
тела от черни, до най-млечно бяли,
а погледът ми обикаля
и аз, като морето галя, галя...
Нали съм си от българската раса -
За мене плажът е банкетна маса
по шведски...
Та аз, небрежно секси,
галантен, помпащ бира и небрежен,
се чувствам най-красив и най-вървежен!...
И ето, спират се до плажната ми кърпа
крачета боси, май, че е бамбина първа...
Разчела, че потентен съм за трима -
Нали от ген прабългарски във мене има...
Готов съм! Тя ще бъде моя!
Наум усмихвам се с доверие към оня
от който всеки мъж изпитва гордост...
То ясно е, че вече съм в готовност!...
Та със очички аз реших да мина
преди да атакувам таз бамбина...
И, шок, тотално съм разбит -
Усмихва ми се нежно... Травестит...
21.08.2019
Георги Каменов
© Георги Каменов Todos los derechos reservados
Благодаря ти, че намина към плажа 😋