В ухание на роза
са обгърнати мечтите ми,
но във бодлите и
са оплетени косите ми.
Вълни от сълзи
се стичат от очите ми
и със всичка сила се разбиват
във лавата,която извира между гърдите ми...
И огън и вода
се сливат в едно вътре във мен,
завеса от дим и мъгла
обгръща моя ден...
И преобръща света ми на обратно,
но някак си намирам болката
за чувство толкова приятно
и изцеляващо...
Любовта е състояние толкова омайващо,
но за да я познаеш във истинската и същност
трябва в огнените и прегръдки да гориш
и за пречистващата болка, родена от пламъците и
от душа да благодариш...
© Свещен Огън Todos los derechos reservados