Няма поезия в издялкано тяло
Отронило всичко излишно
Защото нищо
Не е излишно
Когато дишаш както трябва
Щом гориш равномерно
И на вкус подклаждаш
Съвършен се вие пламъка
С който стопяваш и топлиш
Без да прогаряш
От името на света
Благодаря Ти за изгрева!
© Todos los derechos reservados