Да се обичаме със думи,
със нежен платоничен зов,
да пламне огън помежду ни –
ненаранимата любов...
Да се обичаме без клетви,
без празни обещания,
в море от лудост ме последвай –
да плуваме в желания...
Да се обичаме до края,
да търсим във сърцата път...
ако се срещем нейде в Рая –
ще се налюбим до безсмърт.
© Михаил Цветански Todos los derechos reservados