Такава красива мечта си ти,
че не знам какво да пиша...
Такава тръпка в сърцето ми,
че няма дума, с която да те наричам...
Може би супер герой,
пленил душата ми,
който не може да бъде мой,
но да живее в сърцето ми.
Да те погледна за миг..
На мен ми стига това!
Да поема този риск
е моята любима тръпка..
Може би не ръката ми,
но сърцето държиш ми ти...
Под звездите пак ме погледни
и други човек ме направи...
Моят супер герой,
моят глупав малък риск...
Моят грешен завой,
ти си просто кратък миг...
© Шери Назми Todos los derechos reservados