27 abr 2011, 10:38

Пленница на любовта 

  Poesía
551 0 0

Свободна бях,

безгрижна волна птица,

но в клетката-любов

затворих се сама.

Да отлетя не мога...

... и не искам.

Аз вечно твоя -

пленница на любовта.

© Антония Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??