"Вместо народа си да обединявам -
най-обичам да го разединявам.
Аз съм нежничка душичка,
бате Бойко най-обичкам,
каквото ми подсвирне-
главата ми не вирне.
Офшорки имам във чужбина,
докато хора гладуват таз зима.
Аз на ГЕРБ съм президент,
главата ми е рудимент."
© Георги Todos los derechos reservados