Плодова градина имам аз и похапвам вкусни плодове във този късен час.
От ябълка до круша, сочни всеки ден са те.
Таз градина чудна, ще я имам дълги векове!
Нежно слънце гали градинските листа, вятър ги повява
с мека топлина. С нежност и грижовна сила гледани са те,
вкусни, сочни, пак ще бъдат моите плодове.
Колко много я обича малката Марина, моята вкусна
плодова градина! Обича да играе вътре в нея,
обича да играе с моята малка фея.
© Никалас Борисов Todos los derechos reservados