16 oct 2008, 17:55

Пловдив 

  Poesía
721 0 9
Не град, а цяла вселена.
Пловдив душата ми взе.
Градът е създаден за мене.
Градът със любов ме обзе.

В сърцето ще нося навеки
сърдечност и обич, и смях.
Пловдив обича поети,
а казват, че аз съм сред тях.

В стария град свободата
вдишах със пълни гърди.
Усетих крилата мечтата
как волна над Пловдив лети.

Ще дойда отново да мога
да вкуся от прелест, любов...
Изгаря ме Пловдивски огън.
Получих аз там благослов.


© Валентин Йорданов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??