ПЛОВДИВСКИ
ЦЕНТРАЛЕН
ПОДЛЕЗ
С изненада
констатирам
при минаване!
Станало е у н и-к а л н о!
От обилно препикаване...
Но това не е фатално!
Разкрасен е на местенца и
фекално...
СТРАНЕН НАРОД!
Вместо да се облекчава
отсреща в тоалета,
в подлеза
го прави...
На Кмета на Авторитет!
И ползвайки прородните си
"амуниции",
се подиграва с цяла Община.
И с три вида дремещи
Полиции...
© Петър Петров Todos los derechos reservados