Аз живях, търсейки чистото небе,
но не открих нищо.
Живях за невинното сърце,
но в мрака то беше завито.
Нощта беше облечена в бели дрехи,
но никога неуспях да ги видя.
Плуваха ли, плуваха надалеч мечти,
аз летях, но не можех да ги стигна...
Милан Милев
23.07.09
© Милан Милев Todos los derechos reservados