По това стихче бе направена песен, която се класира за финала на тазгодишното издание на Фестивала за нова детска песен "Сладкопойна чучулига", Бургас
Плувам кроул и плувам бруст –
знам ги вече наизуст.
Плувам гръб и бътерфлай.
Кой е пръв плувец, познай!
Пляскам сред вълните здраво,
ала случи се беда:
както порех ги стремглаво,
ох, нагълтах се с вода...
Инак съм плувец голям –
всички стилове аз знам!
Но, за да съм по-спокоен,
вече ще си плувам с пояс.
© Борко Бърборко Todos los derechos reservados