18 sept 2008, 11:07

пльонг 

  Poesía » Versos blancos
587 0 8
много тънки черни презрамки
да си закача на раменете пльонг гот или намигане
всекидневното търсене
по старите шкафчета май ме докарва до лудост
преди да изгрея
нека поспя нормално два три часа 
преди да се обеся на последната буква
защО
не ми махай маркировката от дланите
нито Венериния хълм
нито линията на живота
кво като се прекъсва на няколко пъти
все ще събера чертичките накуп
и ще им кажа майната ви
пльонг
като намеря отговора 
непременно ще ти се обадя
в някаква друга реалност
в някаква нарисувана Съдба
диша ми се

© Зорница Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??