Само с Плюшеното мече,
което мама ми донесе от далече
си играя вече.
От опаковката личеше, че от чужбина,
а на него пишеше "за мойта дъщеря любима".
И пролет, и есен, и лято, и зима
все до мен си е играчката неповторима.
На върха на купа от играчки сложила съм Плюшеното мече,
че да може всички да го виждат от далече.
То е с панделка голяма
и толкова красиво, колкото и мама.
Пръв приятел е за мене Плюшеното мече
и без него да живея аз не мога вече.
!
© Джу Джи Todos los derechos reservados
Запази по-дълго детското в себе си!
Поздравчета!