18 nov 2007, 22:36

по часовник 

  Poesía » Otra
854 0 3
Секунда след края
видях се в началото,
усетила страх
се прикрих под одеалото
и зачаках...
Не помня колко -
времето беше без значение,
нали сега не съществувах...
Имаше ме само в спомените.

© Ониксче Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??