Те са тук. И приличат на нас. Но прикрити умело.
Само аз ги разкрих. Ще мълча, щото страшно настава.
Закачиш ли ги - много чувствителни. Сякаш Отело.
И свирепи. За гушата хващат те, докато шаваш.
Те не идват от Марс. Нямат копие и атрибути.
Я пипни и ще видиш, но внимавай, че много са люти.
Идват, сигурен съм, от Венера. Но ще питам пак Йода.
Я виж как им прозира венерин, изпъкнал... баркода.
Астрономи дори заблудиха, там на Рожен, от БАН.
По цвета се познават, ала бяха с човешки елечета.
И нарочат ли някого, почват го, скоро е бан.
Те са тука. Сред нас. Тез красиви... зелени човечета.
© БАТКО Todos los derechos reservados
Поздравявам те отново!
Пиши още!