18 feb 2007, 0:07

ПО ДЕТСКИ 

  Poesía
633 0 8

Коте палаво, игриво,

със мишленце малко, сиво,

си играеха на двора

под високата топола.

Ала случи се беда -

цопна котето в калта

и затъна чак до шия

в тази дворна мръсотия.

Разтрепера се мишлето,

че виновно бе задето

котето пострада. Жалко,

то игра е – всъщост малка

е вината му в това ...

Кой направил е калта?

 

© Валентин Йорданов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??