8 may 2010, 19:50

По-добре е да се разделим 

  Poesía
1146 0 3

Помниш ли как искрено ти се усмихвах,

как плачех в твойте ръце?

Помниш ли как до мене силно те притисках

и се мъчех да избягам аз от свойте страхове...

 

Помниш ли онази наша първа нощ,

по-красива от всяка една моя мечта?

Помниш ли, че много силно исках

с тебе да сме двама във света?

 

Ти прощава много, аз прощавах -

трудна се оказа любовта...

Сега, кажи ми, как да бъдем с тебе двама,

как да стигнем ний до края на света?

 

Сърцето ми от тебе е ранено,

душата страда нощ и ден...

и мисля, че е по-добре да бъдеш с нея,

аз не искам вече да раняваш мен!...

 

© Марина Буюклиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Толкова ми е близък този стих!Толкова е болезнен и прекрасен!Поздравления!
  • Добре дошла, мила Мария. Продължавай да пишеш и да изповядваш душата си. Чувството го има, поетичното е в теб и трябва да го обогатяваш. Бъди! Барона
  • след всяка ...любов...идва още по-голяма....това е историята ...на всички любови..чудесно е описана...с обич Вили
Propuestas
: ??:??