Докосвам те в писма.
Дано да го усетиш.
Край мен — лъжа, тъма
и само ти ми светиш.
Прегръщам те в писма.
Дано не е излишно.
Ти — знам — не си сама
и теб обичам скришно.
Целувам те в писма —
не мога другояче.
Ти грабна ми ума! —
И радвам се, и плача...
Преследвам те в писма.
Знам — те са куп хартия...
..............................................
Дано на таз' Земя
отново те открия...
© Стоян Минев Todos los derechos reservados