Да биде блажена светлотата,
пред ангел, опрощаващ твойта грехота.
Нежели да оправдаваш пред мен
сиромашка си душа – от гонЕне.
Многодумно оброг – не давай Богу,
щеш трижди го изпълни с мълчание.
Бива време, кога прощен живейш
опрощената душа – приеми Богу.
© Николай Стойчев Todos los derechos reservados
И няколко по трижди понякога не е достатъчно.
Поздравления за идеята и стиха!