по Коледа какво да гледам- все съм в тия
но те пък свикнали са ми на дереджето
за нищо време нещо прототипно ще извия
залъгвайки трапезата с каквото протоколно е прието
надявам се на прозаични чудеса
макар да влагам в празника ни сетните си средства
не мога с радост радостта да отрека
защото имам нужда от поне едно вълшебство
на теб да го даря за здраве и късмет
за да надмогнеш в кръговратната си орисия
солената мечта на вечния глупак
че сладостта на щастието в придобитото се крие
© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados