По навик вечер се посрещаме,
по навик сутрин се изпращаме,
по навик погледите срещаме,
по навик и ръцете хващаме.
По навик един до друг си лягаме,
по навик се прегръщаме,
по навик целувки си раздаваме,
по навик един при друг се връщаме.
По навик с мили думи се наричаме,
по навик прегърнати заспиваме,
по навик сякаш се обичаме,
а този навик разкъсва ме. Убива ме!
© Фло Todos los derechos reservados
Поздрав!