Мъдрият първо вижда своите грешки,
после – тези на другите,
с подчинените отнася се човешки,
тъй се бори със злините и заблудите.
"По плодовете им ще ги познаете!" -
тъй казва Вечната книга,
затуй се чудя как да ви тъпчат траете,
как не казахте дори веднъж:"Стига!"
© Георги Todos los derechos reservados