20 abr 2024, 9:09

По Повод на Пълното Слънчево затъмнение (... април 2024г.) 

  Poesía
156 0 0

Все такава остава си

на човеците породата тъпа:

около своята собствена ос

да се въртят, -

      с гръб към Природата.

 

Ала днес просветна спасение –

чрез интереса, всеобщият,

към ... „Пълното Слънчево

                             затъмнение“.

© Вълчо Шукерски Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??