П О П Ъ Т Я 10
След небивалицата случила ми се на пазара,
не ми се наложи много дълго да чакам,
през ноща на сън яви ми се Ванга:
"Скоро ке да го биде туй дека на Шибил му се сака!"
Събудих се моментално и седнах в леглото,
гледам,че около мен не скачат маймуни,
значи,всичко това ми се случва защото
и аз като Шибил от стадото съм далече прокуден...
Ако пишеш сал за това,
което на хората пасва,
значи,писането не е твоя съдба,
ако написаното от теб,не може,да стряска!!!
Изненадата е за предпочитане,
пред стилно изреждани красоти,
Тя е щипката Сол на хъса за препрочитане
на от Сърце написаните Творби.
23.05.2024г.гр.Свищов
© Красимир Кръстев Todos los derechos reservados