Мечтите за това, което нямаш,
нека не пречат на Радостта от това, което имаш,
само тогава ще усетиш Божието рамо,
а след това селфи с Него можеш,да снимаш.
Това селфи е видимо сал за Душата,
която гледа със фини очи
и пие Амброзия от Свещения Граал до край,без остатък,
ако Господ приживе в Лоното Си я приюти.
30.05.2024г. гр. Свищов
© Красимир Кръстев Todos los derechos reservados