П О П Ъ Т Я 2 5
За идеята как да се пише,
много автори са говорили,
аз знам само,че без намесата Свише,
напразни са всичките спорове.
Написаното трябва да е подплатено,
а не надъхано само с мерак,
с който да подскача патетично и вдъхновено
по бялата нива в плитка бразда.
Дори за Миналото да пишеш,
трябва да съзираш следите му в бъдещ ракурс,
в Настоящето да усещаш отминалото му дишане,
перото,за да отстоява посоката и верния курс.
30.05.2024г.гр.Свищов
© Красимир Кръстев Todos los derechos reservados