По пътя си
не смея да говоря...
Обръщам гръб
на тази суета.
Говори рискът ми,
разказва вместо мене
за силата
пред неизвестността.
Очите ми
изпълват всяка точка
с присъствие
в живота на деня
и дълго
в паметта ми се запазват
следи от от гуми,
светлини,
стъкла...
По пътя никога не обещавам!
Оставям в стъпките си
порив за мига,
когато към целта се приближавам
с надежда
за отворена врата!!!
© Руми Бакърджиева Todos los derechos reservados