На Емил
Върви каручката
на стария Було...
А в нея
няма обич
да изгрее.
И тъжна
е принцесата
Мели.
За клоуна,
за своя
Арлекин.
Дали ще могат
искрени сълзи,
сърце горящо
да спасят?
Последна роля,
както често
в живота се случва,
но каква!
Но... и завесата
не ще се
спусне днес.
Сърцето от дърво,
в прекрасни
чувства изгоря,
за да ни грее
и нас още, с чест...
Арлекино, Арлекино,
ти от обич изгоря!
29.04.2006
© Мери Попинз Todos los derechos reservados