Една сълза на бледото лице -
какво ли може пътя и да спре?
Една ръка за да я изтрие,
или устни, в които да попие?
Какво ли може да я изгори
и в очите вече да не се роди?
Една мечта осъществена,
или любов за вечно споделена.
Една сълза - какво е тя?
Знак на чувства - радост и тъга...
Пътят и вечен не можеш да спреш,
дори да вземаш или всичко да дадеш!
© Десислава Todos los derechos reservados