4 mar 2008, 9:51

По-различни SMS-и 

  Poesía
982 0 9
Една гатанка:
Умираш, прежаднял в пустинята.
Пазителката на Водата ти поднася
дъжд от дланите си.
Ще пиеш ли, знаейки, че водата е отровна,
или ще умреш от жажда?

                * * *
Аз съм пейоте, раста в пустинята,
мечтаейки за дъх на дъжд...
Чакам Водача-По-Пътя да ме откъсне!
Ти ли си Моят Водач?

                * * *
Сега съм само аз,
не се страхувам от теб!
Кактусите ме пазят...
Бизоните одавна са невидими,
но виждам стъпките им във съня си...
(Ще можеш ли във мене да покълнеш?)

                 * * *
Горещи облаци.
Безкрайни кръгове.
Огън от вода...
Зловещи сборове.
Красиви вещици.
Преплетени крака...

                  * * *
Колко струва полетът на стрелата,
ако стрелецът няма цел?

                  * * *
        3 е 1   и   1 е 3!

© РАДА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??