Силна бях
и даже по-силна станах!
Понеже плачех
и все влачех се,
за тебе страдах.
Давах ли, давах -
живота си раздадох.
Обичах те,
не те предадох!
А на тебе нещо все не ти стигаше.
Малко по малко мене убиваше,
но аз съм силна!
И по-силна даже станах!
Всичко за тебе направих!
Вярно е, паднах,
но и без теб се изправих!
© Сияна Todos los derechos reservados