Хора, вие се стреснете,
на билетите се вдига цената!
От мене едно запомнете -
ако не си защитите правата,
никой друг няма да го стори,
винаги бедният е онеправдан,
затова нека народът се бори,
ако не иска на алчни да плаща дан!
© Георги Todos los derechos reservados