25 feb 2018, 11:00

Победа 

  Poesía
241 0 0

Има много бели акули
в Кабо Верде, но визи няма.
Какво? Не сте ли чули?
Празненство трябва и то голямо.

 

Африка с гордост към нази гледа.
Равен с равен и брат до брата.
Достойна правителствена победа.
Европа нека, да духа чорбата.

 

Вече с ескудо ще трупаме пачки.
Пътят натам, ще е пътят към Рая.
Вече и там ще ходим да бачкаме.
Стягайте куфари, напред към Прая.

 

Прощавай Европо, но там са ни равни.
Сладко, яде се с малки лъжици.
Вчера научих, че визите паднали.
Браво на нашите политици.

 

Колко борба и колко мъчения
да се постигне тази победа.
Ала успех се постига с търпение.
Бели акули за българи гледат...

© Валентин Йорданов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??