Добре, че не избраха Ромни,
че инак за война не сме готовни.
Щяхме да се бием с перси и сирийци
на страната на САЩ - боговете олимпийци.
Добре, че спечели Обама,
че инак си трака нашата мама.
Добре, че спечелиха добрите демократи,
инак Ромни за зелен хайвер щеше да ни прати!
© Георги Todos los derechos reservados