16 may 2010, 12:44

Поболя се Луната... 

  Poesía
655 0 18

И се спуска нощта,

тъмнокосата,

над смълчания път.

И протяга ръце пак към

коша, с ония въпроси -

А дали? Или може би не?!

И луната тъмен облак

пробожда.

Поболя се

сред толкова много звезди.

Мълчаливо все дреме

на поста си.

А звездите

са само... звезди.

Нямат отговор

за нелепи въпроси.

 

© Нели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??