почти целувка да си взема,
почти усмивка получавам...
Очи в очи почти те гледам!
Всеки миг почти съм с теб!
В живота ти почти съм нов!
Сърцето ти почти е в лед!
– почти стопявам го с любов!
Не зная как - почти разбирам,
че почти във спомен се превръщам!
Да те желая аз почти не спирам
и почти в прегръдка те обгръщам...
... Така, почти живеем ден след ден,
но не е сигурно дали почти!
Едно е сигурно, че ще умрем
- и не почти,
Ами съвсем!
© Константинов Todos los derechos reservados