Целунах го почти като на кино!
Моментът бе достоен за сюжет
на следващия филм със Анджелина.
О, устните ми бяха като мед!
Прегърнах го - да литне до тавана
от допира на влюбена жена.
Завих го и го сгуших под юргана
на моята любовна топлина.
Сърцето си поднесох на тепсия -
горещо, развълнувано сърце...
(За него бяха склонни да убият
мъжете, на които казах ''не''. )
А той се взря в очите ми объркан,
изплашен от голямата любов...
Финалът на момента е изтъркан.
Спестявам ви ненужен послеслов...
© Васка Мадарова Todos los derechos reservados