Порочна съм. Порочни са моите мисли.
Не ги гаси ни страх, ни забрана.
Гореща съм. Горещо от дъха ти ми стана.
Стомана съм. Тека разтопена в дланта ти.
Не крия. Не крия колко много те искам.
Съвестта ми без сила напълно притискам.
Докосвам те. И двамата знаем, че не е неволно.
И с всеки следващ миг го правя неусетно, повторно.
Прехапваш устни. Езикът ти ги милва греховно.
Сърцето спира. Изригва от страст недоволно.
Попивам всичко. Жестове, погледи, думи...
Каква мръсотия се е побрала в ума ми!
Проклета съм. Проклета от всичко, което желая.
Чужд си. Контролираме се, но докога - не зная?!
Зависима съм. Искам свръхдози от тебе.
Горя в абстиненция. Не си взимам, а си до мене.
Побърквам се! Мислите ми са лечимо болни.
Искам си хапчето! Подай ми го с устни отровни.
С морал живях. Цял живот му бях вярна съпруга.
По дяволите моралът! Любовницата вече ще бъда!
По дяволите всички, които ще ме укорят!
Живейте прилично. Осъждайте страстта на смърт.
По дяволите - нея! Нека съм жестока и долна!
Изгарям по него - влюбена, жадна, греховна!
© Ивелина Емилова Todos los derechos reservados