23 abr 2007, 12:27

Почти любовно 

  Poesía
820 0 7

       Почти любовно

Влетя като буря в живота ми.
Навлезе дълбоко - Обзе го!
Докосна най-тънките струни в сърцето ми.
Потъна навътре - Превзе го!

Посочи ми с думи пътеката.
Поех аз по нея безстрашно!
С очи и душа ми говореше
и стана в сърце ми по-ясно!

Изпълни деня ми с усмивка,
нощта със размисли светли.
Огньове в очите разпали ми,
обгърна душата с най-нежните песни!

Покой и свобода сърце ми посрещна,
а мислите - пеперудите волни.
В мечтите ми пролет окъпана свети.
Тъй дълго чакана - ти ме намери!

12.02.2007 г.

© Елица Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??