Почукай на вратата ми, ела!
Не стой на прага със нозе премръзнали.
Обичам те! Така ли не разбра,
че с теб завинаги ще бъдем свързани?
Че бягството ни в чуждите покои
не кърпи раните, а ни жигосва.
Ела, за теб бих жертвал и живота си
и на ръце до гроба бих те носил!
Любов такава вярваш ли, че можем
да усмирим, хомот да ù наденем?
Животът, мила моя, твърде сложен е,
но щом до мен си - просто съвършен е!
Почукай на вратата ми, ела!
Не стой на прага със очи пресъхнали.
Обичаш ме! Така ли не разбра,
че искаш ме напук на всички съдници!
© Йордан Todos los derechos reservados