Под твоето нежно крило,
любовно гнездо направих аз.
С уют безграничен
дарихте.
Сякаш търсихме се,
до сега
И изведнъж открихме всичко.
Всичко, което
ти и аз
Цял живот сме търсели.
Уют,
безграничната любов. Доверие и затворени рани
от предишните любови.
Тъй достатъчни сме
Да покажем на света
около нас,
че под едно крило,
отворено с любов
Уют прави.
© Въображение Todos los derechos reservados