Градът заспива - дух и тяло
(и смогът в гърлото му хърка),
за сънища е закопнял,
със страсти огнени накъркан.
И крачим – романтици двама,
изгубили се от света -
ти си една страхотна дама,
а аз - танцьор върху мига.
Нощта ни спусна малка лодка
с вълните на едно море -
душите ни са на разходка
край фантастични брегове.
Живот за двама да измислим
на остров - с риф от две тела,
и нищо няма да ни липсва
под палмата на любовта...
© Михаил Цветански Todos los derechos reservados
Вдъхновена да е вечерта ви!